Dokle će ovo da se dešava Partizanu? Vojvodina je to maksimalno iskoristila

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020, 18:34

Dokle će ovo da se dešava Partizanu? Vojvodina je to maksimalno iskoristila

Baš to se dogodilo Partizanu i u petak u prvenstvenom meču, kao i u finalu Kupa u sredu.

Gledajući statističke podatke sa dva poslednja Partizanova meča, oba protiv Vojvodine, ponovo smo se podsetili Partizanove boljke koja je često dolazila do izražaja u prethodnom periodu, ne samo ove sezone - da crno-beli prime golove iz JEDINIH šuteva protivničke ekipe u okvir njihovog gola.

Podsetimo, u poslednjem kolu Superlige pre sedam dana, Vojvodina je savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan sa 1:0, jedini gol postigao je Nemanja Čović sa bele tačke u 14. minutu, što je bio i jedini šut ekipe Vojvodine u okvir gola crno-belih tokom svih 90 minuta.

Partizan je imao tri šuta u okvir gola, sva tri bez realizacije.

Bukvalno isto to, samo dva puta, Partizanu se desilo i u sredu u Nišu, u finalu Kupa. Znate već da je u regularnom toku meča i posle produžetaka bilo 2:2, a Vojvodina je do trofeja došla u penal seriji, rezultatom 6:4.

U prvom poluvremenu ovog meča - Vojvodina jedan šut u okvir gola i - jedan gol Vukadinovića za vođstvo od 1:0. U drugom poluvremenu još samo jedan šut Novosađana u okvir Stojkovićevog gola i - još jedan gol, koji je ovoga puta postigao Petar Bojić u 55. minutu i duplirao prednost ''Lala''.

Za to vreme, ne računajući produžetke, Partizan je imao ukupno devet šuteva u okvir gola, od kojih su dva pokušaja bila precizna, Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića.

Naravno, ovo je posledica i ofanzivnog načina igre Partizana, ali danas je na konferenciji za medije trener Savo Milošević najavio da u sledećoj sezoni možemo očekivati i neke modifikacije u igri, u najkraćem - manje ''lepote'', više pobeda u prvenstvu i ''napad'' za titulu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.