Dobre vesti za crno-bele - AZ ostaje bez najboljeg igrača

Izvor: RTS, 02.Sep.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za crno-bele - AZ ostaje bez najboljeg igrača

Rival Partizana u Ligi Evrope, holandski AZ Alkmar, ostaje bez ponajboljeg fudbalera Usame Idrisija koji ide u Torino za 12 miliona evra.
Italijanski mediji prenose da će krilni napadač potpisati ugovor sa "bikovima" poslednjeg dana prelaznog roka.

Idrisi je prošle sezone dao osam golova, uz sedam asistencija, za AZ i pomogao ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se ovog leta plasira u LE.
Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Holandije, ali je odlučio da igra za A tim Maroka, odakle su mu roditelji.
AZ Alkmar je upravo prvi rival Partizanu u L grupi Lige Evrope 18. septembra u Beogradu, a pored njih su još Mančester junajted i Astana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Liverpul sarađuje sa Džerardom, Rendžersi doveli ofanzivca!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 00:22

Mladi Englez se vraća na "Ajbroks" stadion...Stiven Džerard je izgubio "Old Firm" prošlog vikenda, Rendžersi su kao domaćini izgubili sa 2:0 od Seltika...Zakazao je napad domaćina, tako da su zadnjeg dana prelaznog roka Rendžersi doveli dvadesetdvogodišnjeg Rajana Kenta..."Redsi" su prihodovali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.