Đukiću napisan otkaz, ovu situaciju će teško okrenuti u svoju korist!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukiću "napisan otkaz", ovu situaciju će teško okrenuti u svoju korist!

Sačekaće u Humskoj da se glave ohlade ali smo večeras dobili ozbiljne nagoveštaje da se Miroslavu Đukiću sprema otkaz.

Viđala je publika u Humskoj poraze posle kojih je ostajao gorak ukus u ustima, ali se čini da odavno nije viđen slučaj da se posle pobede navijači Partizana osećaju "kao pokisli".

Vicešampion Srbije savladao je Trakai rezultatom 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je igra Partizana ponovo bila neubedljiva zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čega je ceo stadion skandirao "Đukiću, odlazi!"

Strateg crno-belih rekao je odmah nakon meča šta misli o tome, ali smo posle utakmice mogli da čujemo i jedan vrlo zanimljiv komentar čoveka koji je zna kakav je "puls" čelnika Partizana.

U emisiji nakon duela Partizan - Trakai voditelj i urednik TV Partizan Željko Pantić izneo je mišljenje da bi crno-beli već na utakmici sa Dinamom u nedelju mogli da nastupe sa drugim trenerom.

Treba reći da se Pantić ogradio i izneo svoj stav, ali je očigledno da to nije samo njegovo mišljenje, pa je sve izvesnije da će Miroslavu Đukiću uskoro biti uručen otkaz.

Treneru Partizana stavlja se na teret to što ekipa na startu nove sezone deluje jednako anemično kao i u većini utakmica u prolećnom delu prethodne, te postoji bojazan da bi crno-beli zbog toga mogli lako da ostanu i bez Evrope što potvrđuje večerašnji meč.

Čekamo zvanične informacije iz Humske, odnosno da se oglasi neko od čelnika kluba. Kako sada stoje stvari, Đukić broji poslednje sate u klubu iz Humske, ali sačekajmo još malo jer je u prethodnoj sezoni aktuelni trener nekoliko puta "preživljavao" u situacijama kada su mu mnogi videli leđa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.