Đukić i Vulićević složni: Najvažnijih devedeset minuta u godini

Izvor: BKTV News, 22.Nov.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić i Vulićević složni: Najvažnijih devedeset minuta u godini

Partizan sutra od 21.05 časova dočekuje Jang bojs u odlučujučoj utakmici grupe B Lige Evrope.

Hamletovska dilema i 90 minuta tokom kojih će Partizan stići do odgovora na nju su sve bliži. Sutrašnji duel sa Jang bojsom u Humskoj crno-belima bi mogao da donese istorijski pasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa je iz tog ugla potpuno jasno sa kakvim očekivanjima i u kakvoj atmosferi Beograđani dočekuju gostovanje Švajcaraca.

"Svesni smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica u ovoj godini. Duel za proleće u Evropi. Svi se nadamo vrhunskom ambijentu ostvarenju cilja. Nema dileme, igrači će sve učiniti da ostvare pobedu i nadam se da će uz publiku uspeti u tome", izjavio je Miroslav Đukić.

Na reči šefa stručnog štaba nadovezao se Miroslav Vulićević, kapiten crno-belih:

"Važnost utakmice izvor je blage tenzije i napetosti, ipak, sve je to normalno. Daćemo svoj maksimum, a preduslov za povoljan rezultat je da u duel uđemo hladne glave. Na ovom nivou svaka greška se surovo kažnjava. Pokazali smo da umemo da igramo takmičarski i očekujem da na taj način i sutra pristupimo duelu".

SPREMNA ZAMENA ZA TOŠIĆA - U meču od izuzetne važnosti Miroslav Đukič neće moći da računa na Zorana Tošića, junaka utakmice sa Skenderbegom, a rezlog je suspenzija zbog žutih kartona: "Tošić je značajan igrač za Partizan, ali sam uveren da imamo adekvatnu zamenu. Imamo kvalitetan igrački kadar i ko god dobije šansu sigurno će je iskoristiti na pravi način. Imam ideju ko će zauzeti njegovo mesto, ali to neću otkriti", rekao je Đukić.

Značajnu lekciju za Partizanove igrače svakako predstavlja nerealizovana šansa 2015. godine kad je beogradski klub stao na korak od nokaut faze. Upravo Vulićević, uz Ilića i Jevtovića bio je jedini fudbaler iz današnjeg  igračkog kadra koji i danas brani iste boje.

"Preneli smo saigračima iskustva. Ta sezona velika je opomena za nas. Ovo je nova ekipa, nema mnogo sličnosti, ali svakako da je za uspeh potrebna potpuna fokusiranost, naglasio je Vulićević".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.