Dao intervju za sajt, a da li ide?

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dao intervju za sajt, a da li ide?

Talentovani napadač Partizana zna na čemu treba posebno da poradi kako bi poboljšao igru i žele da crno-beli sledeće sezone stignu do duple krune "jer imaju najkvalitetniji tim u Srbiji"

Foto: MN Press

Moguće da je pitanje sati kada će 19-godišnji napadač rodom iz Leposavića, Đorđe Jovanović, napustiti Partizan.

Ipak, na sajtu Partizana danas je objavljen intervju upravo sa njim, bez pitanja o tome da li odlazi u inostranstvo (belgijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Briž). Štaviše, Đorđe Jovanović je govorio kao da od transfera neće biti ništa ovog leta.

"Imamo po dva treninga dnevno, nekada i jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo. Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef", poručuje mladi igrač Partizana.

Zna na kojim elemntima treba posebno da poradi.

"Što se tiče moje igre i kvaliteta svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene, a posebno na čemu ću raditi je leva noga i još poneki detalji".

Talentovani napadač nada se da će Partizan u predstojećoj sezoni napraviti dobre rezultate.

"Očekujem da Partizan osvoji duplu krunu, jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope!", jasno je poručio Jovanović.

Devetnaestogodišnji mladić poreklom sa Kosova i Metohije priseća se svojih fudbalskih početaka.

Đorđe Jovanović, kao i ostali fudbaleri, prati Mundijal u Rusiji. “Naravno da pratim, to je poslastica za svakog fudbalera. Nadam se da će naša reprezentacija uspeti da se što bolje plasira na ovom svetskom prvenstvu i ujedno sa odličnim timom dogura do same završnice”.

"Sa nepunih šest godina sam počeo da treniram u rodnom Leposaviću u fudbalskom klubu Kosmet kod trenera Nebojše Ninčića. Moj talenat je prepoznao pokojni čika Trba na turniru u Guči i mogu reći da je on najzaslužniji za dolazak u Partizan", rekao je Jovanović.

Naveo je da je prve dve godine dolazio samo vikendom da igra utakmice, a po završetku sedmog razreda preselio se u Beograd.

"Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me je preuzeo Dževad Prekazi koji mi je mnogo pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene".

Jovanović kaže da nikada nije imao klasične uzore u fudbalu, ali da postoje igrači čiji stil igre voli.

"Ne mogu da kažem da sam imao idole, niti tada niti sada, ali mi se sviđa kako igra Ronaldo, a od naših Aleksandar Mitrović", rekao je mladi napadač koji je zabeležio 19 nastupa za prvi tim i dao četiri gola.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PARTIZAN IMA NAJKVALITETNIJI TIM! Talentovani igrač Partizana veruje da crno-beli mogu do duple krune (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018

Želi da osvoje i Kup i Superligu...Fudbaleri Partizana otpočeli su prvi deo priprema, a nekoliko dana po početku istih, Đorđe Jovanović se prisetio njegovih fudbalskih početaka, idola, ali i reprezentativnih priča...- Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.