ĐORĐEVIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: Ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 13:55

ĐORĐEVIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANU: Ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji

Meč počinje u 17.

Radnik iz Surdulice u okviru 13. kola fudbalske Super lige Srbije gostuje uvoćem timu Partizanu.

Pred duel s Gentom u Ligi Konferencija, Partizan danas (17.00) čeka Radnik iz Surdulice, koji ove sezone igra prilično dobro. Uprkos tome, crno-beli su apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan - Radnik.

Šef stručnog štaba Surduličana Dušan Đorđević ne želi da preti crno-belima.

- Naravno da ne razmišljamo ni o kakvoj pretnji. Kao trener razmišljam da ekipa izgleda najbolje u ovom momentu. Šta će doneti to izdanje to ćemo videti. Da pričamo o nekom prekidu tradicije prema Partizanu, to sigurno ne, barem ne u ovom momentu. Ono što je bitno jeste sigurno da je sa Partizanom uvek nezgodan momenat. Ja i sada ne razmišljam o rezultatu, samo gledam da u mom razmišljanju budem realan i ništa više od toga. Mi i dalje nismo u nekoj sjajnoj kadrovskoj situaciji. Veliki broj igrača imaju već neko vreme problem sa povredama i mi činimo sve što možemo da ih što pre vratimo u pogon. Neki od tih igrača će i biti u konkurenciji za ovu utakmicu, ali nažalost većina neće i kažem da prilično oslabljeni odlazimo za Beograd. Znamo da je Partizan favorit, ali pokušaćemo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Pokušaćemo da pružimo dobar otpor i da damo sve od sebe, ali znamo i svesni smo da nam posle Partizana sledi serija utakmica za koje moramo da se spremamo apsolutno najbolje moguće i da nam od tih utakmica i tih bodova zavisi sudbina - izjavio je trener Radnika.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.