Izvor: RTS, 02.Mar.2021, 16:12

Partizan pobedio Vojvodinu


Fudbaleri Partizana pobedili su Vojvodinu rezultatom 2:0, u derbiju kojim je otvoreno 25. kolo Linglong Superlige Srbije. Partizan je nastavio seriju sjajnih rezultata i potpuno zasluženo došao do trijumfa nad Vošom, pošto je bio bolji od prvog do poslednjeg minuta.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva gola Asana za pobedu Partizana protiv Vojvodine

Izvor: Beta, 02.Mar.2021

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0, u derbi meču 25. kola Super lige Srbije.Oba gola za crno-bele postigao je Takuma Asano, u 25. i 64. minutu.Partizan je drugi na tabeli Super lige 62 boda, dok je Vojvodina treća sa 50 bodova.Crno-beli su poveli u 25. minutu...

Nastavak na Beta...

ZANIMLJIVA IZJAVA STANOJEVIĆA POSLE POBEDE NAD VOJVODINOM: Ispunili smo cilj i pobegli Vojvodini na 12 bodova!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2021

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima na današnjem meču protiv Vojvodine i dodao da su crno-beli ispunili cilj - da "pobegnu" novosadskoj ekipi na 12 bodova i da održe korak sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.