Deker: Niko nema publiku kao Partizan, ovo ću pamtiti celog života

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deker: Niko nema publiku kao Partizan, ovo ću pamtiti celog života

Sem Deker, američki košarkaš koji nastupa za Lokomotivu, bio je oduševljen navijanjem "grobara" na utakmici Evrokupa koju su odigrali sa Partizanom.

Crno-beli su ostvarili veliku pobedu na svom parketu rezultatom 80:71 i sa četiri pobede su na čelu grupe B.

Nekadašnji student Viskonsina i član NBA franšiza Hjuston Rokets, Los Anđeles Klipers, Klivlend Kavalirs i Vašington Vizards bio je oduševljen atmosferom u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama i na koledžu i kao profesionalac, ali publiku kao što ima Partizan nisam video nikada ranije. Ovo je bio sjajan meč i čestitam Partizanu na velikoj borbi. Navijači, napravili ste sjajnu atmosferu ovo ću pamtiti celog života", rekao je Sem Deker na svom "Tviter" profilu.

Deker je u porazu Lokomotive od Partizana učestvovao sa 17 poena i bio je jedan od najboljih igrača svog tima.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.