Da li će Partizan morati da povuče očajnički potez? Šta će biti sa Leom i Evijem?

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Partizan morati da povuče očajnički potez? Šta će biti sa Leom i Evijem?

Posle dramatične završnice prelaznog roka na Zapadu, Partizan je ostao praznih šaka, ali i sa dvojicom ''bisera'' još uvek u svojim redovima. Ipak, novac je preko potreban za normalno funkcionisanje kluba tokom proleća.

Postojala je tokom jučerašnjeg dana prilika da Partizan od transfera Milenkovića i Mihajlovića zaradi čak sedam miliona evra, nadali su se u Humskoj da će inkasirati bar tri ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četiri ukoliko ode jedan od dvojice pomenutih igrača, ali na kraju - ništa!

Prodaja Nikole Đurđića danskom Randersu za samo 100.000 evra nikoga nije zadovoljila u Humskoj, pa će crno-beli pokušati da učine nešto više narednih dana, dok se ne završi prelazni rok u ostatku sveta.

A da je juče bilo baš dramatično, potvrdio je i sportski direktor Ivica Iliev u izjavi ''Novostima''. To se posebno odnosi na očekivani, pa nerealizovani transfer Nikole Milenkovića.



''
Ponuda za Milenkovića je bila vanserijska. Čekalo se do poslednjeg trenutka da Mbođ pređe u Lester i da se realizuje već postignuti dogovor sa Anderlehtom, u vrednosti od četiri miliona evra. Na taj način bi mnoge stvari finansijske bile rešene'', izjavio je Iliev.

On je otkrio da za sada nema nekih novih ponuda, ali ako ih bude, Partizan će možda morati da odustane od namere da zadrži obojicu Brazilaca - Leonarda i Evertona.

''Everton i Leonardo su sve vreme kod nas bili u svojevrsnom zlatnom kavezu, a ako dođe do situacije da mora da bude prodat jedan ili drugi, pre sam za to da to bude Everton'', izjavio je Iliev i naglasio da sada najviše ''trpi klupska kasa''.

Ipak, imajući u vidu aktuelnu situaciju, sigurno neće samo Iliev odlučivati u tom eventualnom izboru Leo ili Evi!



Što se tiče situacije oko Nemanje Mihajlovića, Iliev je otkrio da je i Đenova bila u igri, koja je zbog viška stranaca nameravala da ga pošalje na pozajmicu u Krotone (a ne Nikolu Ninkovića kako se spekulisalo). Ali...

''U poslednji čas su ga rešili dovođenjem fudbalera Juventusa, pa je tako zatvorena mogućnost za transfer Mihajlovića'', objašnjava Iliev.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.