Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DORĆOLAC IZ GANE PRODAJE UDŽEBNIKE U KOSOVSKOJ, a evo zašto ga Beograđani obožavaju

"Ja navijam za Čukarički Padina. Zato što Partizan i Zvezda uvek neki svađaju, levo desno. Ja neću da svađam. Ja sam Čukarički Padina, Žarkovo tamo. I to je to."

Tako je u pet rečenica u izjavi za Radio Slobodna Evropa Nana Ešun pokazao duh koji osvaja Beograđane. On je zabavan, ali i vredan. Došao je iz Gane na studije u Beograd pre sedam godina. Naučio je srpski, a onda se oženio, dobio decu i sada prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << polovne udžbenike u Kosovskoj.

- Dobar dan gospođo, šta tražite, neki udžbenik? Koji je razred, kaži mi, da li je biologija, matematika ili statistika? Oni ne mogu da veruju. Prvo, ja pričam na srpskom, dugo ja sam crn. Ne možeš da veruješ... Od početka ja pitam, da li treba neki udžbenik? On mene gleda kao vanzemaljac neki - ispričao je Nana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DORĆOLAC IZ GANE Ovo je omiljeni prodavac udžbenika u Kosovskoj, a evo zašto ga Beograđani OBOŽAVAJU

Izvor: Blic, 12.Okt.2016

"Ja navijam za Čukarički Padina. Zato što Partizan i Zvezda uvek neki svađaju, levo desno. Ja neću da svađam. Ja sam Čukarički Padina, Žarkovo tamo. I to je to."..Tako je u pet rečenica u izjavi za Radio Slobodna Evropa Nana Ešun pokazao duh koji osvaja Beograđane...On je zabavan, ali i vredan...Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.