DOK TRAJE PANDEMIJA KORONE: Partizan završio VELIKO pojačanje! Pada POTPIS u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 09:51

DOK TRAJE PANDEMIJA KORONE: Partizan završio VELIKO pojačanje! Pada POTPIS u Humskoj!

Crno-beli oduševili navijače.

Prelazni rok je još daleko, o letnjoj pijaci gotovo niko i ne razmišlja dok traje pandemija korona virusa na Starom kontinentu. U Partizanu, međutim, nije tako.

Crno-beli su odlučili da naprave prve konkretne poteze i ponude nove ugovore igračima za koje smatraju da bi bili od velike koristi treneru Miloševiću u narednoj sezoni.

Jedan od njih je i Bojan Ostojić. Iskusni defanzivac, pored koga su fudbalsko ime izgradili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekada Partizanovi talenti, danas štoperi svetskog renomea, Nikola Milenković iz Fjorentine i Strahinja Pavlović, koji će se uskoro dokazivati u dresu Monaka.

Uprava crno-belih odlučili su da korpulentnom "Eri" (rodom iz Sevojna) ponude novi ugovor, kako prenosi "Žurnal", pošto mu trenutni ističe poslednjeg junskog dana. Zato su u Humskoj požurili da nastave saradnju sa 36-godišnjim štoperom, koji je od devet odigranih Večitih derbija, samo jedan izgubio.

- Ispunila mi se želja da ostanem u mom Partizanu. Hvala treneru Savi Miloševiću što mi je u finišu proleća ukazao šansu i puno mi je srce što sam na najbolji način opravdao poverenje - rekao je Bojan Ostojić.

Uz bivšeg igrača Čukaričkog stasavali su mladi "lavovi", poput Blekija Milenkovića, Svete Markovića, nisku je nastavio Strahinja Pavlović.

- Ostojić je jedan od najboljih momaka, sigurno da zaslužuje produžetak ugovora - otklonio je sve dileme generalni direktor Partizana Miloš Vazura.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.