DOBRO SMO UŠLI, POSLE SMO PALI DOSTA: Stanojević se oglasio nakon Mladosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 19:56

DOBRO SMO UŠLI, POSLE SMO PALI DOSTA: Stanojević se oglasio nakon Mladosti

Upisana su nova tri boda za Partizan.

Fudbaleri Partizana su bez većih problema slavili u 10. kolu Superlige Srbije. Savladana je Mladost u Lučanima rezulatom 2:0, a strelci su bili Rikardo Gomeš i Ivan Obradović.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je kratko prokomentarisao susret.

- Izuzetna važna pobeda. Dobro smo ušli, igrali odlično do 70. minuta. Posle smo pali dosta, Mladost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je igrala dobro, međutim odoleli smo i slavili - kaže Stanojević.

👏🏻 KRAJ: FK Mladost 0️⃣:2️⃣ FK Partizan

⚽ R. Gomes 4'

⚽ I. Obradović 39' pic.twitter.com/lXwZ8Xo8wA

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 23, 2021

Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

Njegov kolega i današnji rival Ivan Stefanović nešto opširniji.

- Poremetio nas je rani gol i sve smo morali da menjamo. Drugi gol posle prekida, bojažljivo smo ušli. Na poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo da preokrenemo, imali smo par šansi. Da smo jednu iskoristili, možda smo mogli do izjednačenja. Okrećemo se novim izazovima, a čestitam ekipi Partizana - rekao je trener Mladosti.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, devojka Zorana Popovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Ušli dobro u utakmicu, stekli prednost pa pali

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021

Stratezi oba tima istakli odlično prvo poluvreme Partizana..Partizan se pobedom u Lučanima (2:0) vratio na trijumfalni put nakon remija (1:1) u večitom derbiju. Crno-beli su posao obavili u prvom poluvremenu pogocima Rikarda i Stevanovića, a Aleksandar Stanojević kratko je sumirao utiske posle osvojenog...

Nastavak na MozzartSport.com...

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON SLAVLJA U LUČANIMA: „Izuzetno važna pobeda“!

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2021

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je igrom njegovih igrača u pobedi nad Mladosti iz Lučana (2:0). On ističe da ipak nije zadovoljan kako je ekipa igrala nakon 70. minuta „Izuzetno važna pobeda. Dobro smo ušli u utakmicu i igrali odlično do 60. ili 70. minuta. Kasnije smo pali,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.