Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE I LOŠE VESTI ZA SALETA: Hoće li Srbija moći da računa na sjajnog beka?

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je srpski košarkaš Dragan Milosavljević povređen i da ga čeka duža pauza.

Klupska sezona je stigla do samoga kraja i selektori evropskih reprezentacija već sklapaju mozaik kako bi njihovi timovi trebali da izgledaju na Eurobasketu u septembru. Ipak, umor je polako počeo da odnosi danak, te se igrači iz dana u dan povređuju. To ne zaobilazi i naše asove širom Evrope. Sinoć se povredio bek i kapiten Albe Dragan Milosavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Bivši as Partizana doživeo je dislokaciju lakta i moraće da pauzira najmanje dva meseca. On se povredio tokom treninga i odmah je hospitalizovan. Stavljena mu je longeta. Danas stižu daleko bolje vesti, a one glase da kandidat za reprezentaciju Srbije neće morati na operaciju. Ipak, pauza ga duža čeka, te se postavlja pitanje hoće li Aleksandar Đorđević moći da računa na sjajnog beka…
The post DOBRE I LOŠE VESTI ZA SALETA: Hoće li Srbija moći da računa na sjajnog beka? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.