DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Pogledajte Radonjićevu REAKCIJU posle KLJUČNOG napada Partizana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 11:57

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Pogledajte Radonjićevu REAKCIJU posle KLJUČNOG napada Partizana! (VIDEO)

Zvezda u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Crvene zvezde igraće u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mege i pokušati da prekinu trogodišnju dominaciju Partizana.

Ključni dani za Inter. Sledećeg vikenda igra derbi s Milanom, a večeras (20.45) dočekuje Lacio koji je nanizao šest pobeda u Seriji A i približio se vrhu. Kvota na Inter je 1,88, iks je 3,50, a na pobedu Lacija 4,20, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kvota na 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

Crveno-beli su u dramatičnom finišu, zahvaljujući koševima Dejana Davidovca i ukradenoj lopti Branka Lazića, izbacili branioca pehara, pa će protiv Mege pokušati da se domognu novog trofeja.

Zanimljivo je bilo videti reakciju trenera Zvezde Dejana Radonjića, u poslednjim sekundama Večitog derbija. Prilikom promašaja Zagorca, šef struke tima sa Malog Kalemegdana napravio je nekoliko poteza, koji su izazvali brojne reakcije na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je Dejan Radonjić ispratio kraj meča sa Partizanom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEČ JE PREKINUT: Zatražio je medicinski tajm aut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Đoković i Raonić vode borbu za četvrtfinale...Meč Novaka Đokovića i Miloša Raonića prekinut je u drugom setu, kod rezultata 7:6, 2:1 za najboljeg tenisera sveta...Ključni dani za Inter. Sledećeg vikenda igra derbi s Milanom, a večeras (20.45) dočekuje Lacio koji je nanizao šest pobeda u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.