Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIRIJUM U PIONIRU: Mačvan i Milutinov se zagrevaju, ali ko je to došao da bodri svoj Partizan!?

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaće se večeras od 21 sat u drugoj finalnoj utakmici finalne serije KLS, a dobra vest za crno-bele da su roviti Milan Mačvan i Nikola Milutinov na zagrevanju sa ostatkom ekipe.  

Tribine Pionira ispunjene su gotovo do poslednjeg mesta, a na oduševljenje prisutnih Grobara, ovom meču prisustvovaće i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, jedan od onih koji je obećao finansijsku pomoć košarkaškoj sekciji. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Nakon Mitrovića, u hali su se pojavili i Bogdan Bogdanović i Jan Veseli, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.
Večeras se po svemu sudeći očekuje pravi spektakl…
The post DELIRIJUM U PIONIRU: Mačvan i Milutinov se zagrevaju, ali ko je to došao da bodri svoj Partizan!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.