DELIJE ĆE SE IZNENADITI: Vukanović UPOREDIO golove protiv Partizana! Evo koji mu je DRAŽI! A NJIMA je POKLONIO prvenac u Derbiju (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE ĆE SE IZNENADITI: Vukanović UPOREDIO golove protiv Partizana! Evo koji mu je DRAŽI! A NJIMA je POKLONIO prvenac u Derbiju (VIDEO+FOTO)

Crven-beli slavili u 160. okršaju sa Večitim rivalom.

Dočekao je Aleksa Vukanović da već u prvom nastupu za Zvezdu u 160. Večitom derbiju, postigne prvenac protiv Partizana u crveno-belom dresu.

- Moj posao je da dajem golove i eto isplatilo se na pravi način sam to odradio - rekao je Vukanović.

Hoće li ovaj gol imati posebnu draž za vas?

- Naravno, pre svega prvi mi je gol u Zvezdi, debitantski, ali mi ipak nije draži od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onog koji sam dao petom za Napredak, ali svakako će mi ostati u lepom sećanju.

Kome posvećujete prvenac?

- Navijačima Crvene zvezde.

Koliko će ova utakmica doneti sigurnost u prvenstvu?

- Mnogo.

Koliko ste zahvalni Pavkovu što je promašio loptu kod gola?

- Pa dobro, napadači uvek idu na prvu loptu, to je njihova obaveza. Ako je on promaši, to je obaveza krilnog napadača da reaguje i da gol.

Partizan vam izgleda prija, redovno dajete golove?

- Pa dobro, prija, nadam se da ću svakoj davati golove, a posebno protiv njih - istakao je Vukanović posle 160. Večitog derbija.

Kompletnu izjavu pogledajte u klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.