DELIJE BESNE NA PARTIZAN: Nisu prerasli nivo iz prošlih vremena, zašto nam BRANITE koreografiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022, 15:21

DELIJE BESNE NA PARTIZAN: Nisu prerasli nivo iz prošlih vremena, zašto nam BRANITE koreografiju?

Sporna i cena karata.

Navijači Crvene zvezde izdali su saopštenje povoodm 168. večitog derbija, koji će biti igran na stadionu Partizana, u sredu od 20.00 časova.

Delije su rezignirane zbog poteza uprave Partizana, iz dva razloga. Prvi je visoka cenu karata za severnu tribinu, koja je namenjena njima, a drugi je zabrana unošenja zastava, balona i kartona.

Najjeftinije karte su za severnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i južnu tribinu i za njih je potrebno izdvojiti 1.000 dinara. Za istočnu tirbinu cene se kreću između 2.000 i 2.500 dinara, dok je zapadna tribina nešto skuplja - od 2.500 do 3.000. Za ložu na istoku potrebno je izdvojiti 5.000, dok karta za ložu na zapadu košta 10.000.

Saopštenje Delija prenosimo u celosti.

- Ovo pitanje smo postavljali pre mnogo godina i mislili smo da ga više nećemo postavljati, ali očigledno uprava Partizana nije još prerasla taj nivo iz prošlih vremena. Po cenama karata za sutrašnji derbi prvo bi se reklo da njima ne odgovara publika na stadionu? Druga stvar koja je nama mnogo bitna i oko koje smo se borili godinama je ambijent i sve što ta reč nosi sa sobom! Ničim izazvano, FK Partizan zabranjuje unošenje koreografije koja se spremala za sutrašnji derbi i time direktno utiču na ambijent i atmosferu koja se retko gde viđa! Kome i zašto smeta zastava (šetalica), kartoni, baloni, zastavice? Na svakom derbiju je sve od pobrojanog korišćeno i nikada ništa nije zloupotrebljeno. U drugim okolnostima bismo reagovali za ovo, ali ovaj put nam je preče da pobedimo i da im odmaknemo na tabeli, ali da znaju svi da ove stvari više nikada neće ovako proći! Zato sada pozivamo sve Delije da dođu sutra u najvećem broju do sad i da nosimo naše igrače do nove pobede - stoji u saopštenju najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

Podsećamo, 168. večiti derbi igra se u sredu od 20 časova na stadionu crno-belih, na kom Zvezda nije slavila više od šest godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.