DEKLASIRALI VOJVODINU: Natho objasnio zašto je eksplodirao posle gola

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEKLASIRALI VOJVODINU: Natho objasnio zašto je "eksplodirao" posle gola

Posle superligaških, crno-bele očekuju obaveze u Ligi Evrope.

Fudbaleri Partizana upisali su ubedljivu pobedu u derbiju 15. kola Superlige Srbije, nad Vojvodinom. Čak četiri puta crno-beli su savladali goste iz Novog Sada, a dvostruki strelac bio je Bibras Natho.

- Istina je da smo pre ove izgubili važnu utakmicu protiv ekipe Čukaričkog koju smo morali da dobijemo, ali smo nažalost poraženi. Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju i deo fudbala. Ako ne voliš pritisak i ne možeš da ga izdržiš, onda nemoj ni da igraš fudbal. Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je ova utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto trenutno - rekao je za klupski sajt Izraelac.

- Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo odreagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili koncentrisani sto odsto i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0. Naravno da je za mene veoma važno što sam postigao dva gola posebno pri rezultatu 0:0. Ja sam kao i svi drugi takođe osećao veliki pritisak i znao sam koliko je utakmica važna. Odatle i moja reakcija posle proslave gola, jer fudbal morate da igrate sa emocijama da uživate u onome što radite. Veoma smo zadovoljni rezultatom i igrom, ali najvažnije je da tako nastavimo. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo.

Priznao je Natho i da ima oscilacija i to velikih.

- Razloga ima više. Kada na svaka tri dana igrate Ligu Evrope, a potom nacionalno prvenstvo to nije nimalo lako počevši od psihe pa do fizičkog umora. Ali ovo je fudbal i sve što smo mi sada prošli i prolazimo treba da je za nauk i mladim igračima kojih ima mnogo u timu. Ipak mislim da će nas sve ovo učinuti još boljim, pametnijim i da ćemo u narednim utakmicama posle Evope takođe pokazati reakciju na sva prošla dešavanja. Podvlačim, nije bila nimalo laka nedelja, imali smo veliki pritisak, ali upravo to tim i igrače čini još boljim.

Već u sredu, ekipa kreće ka Mančesteru gde će u četvrtak odigrati utakmicu 4. kola Lige Evrope.

- Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo sto odsto koncentrisani. Svaki igrač mora da bude svestan, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želim da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu - zaključio je Natho.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ebi Klensi, supruga fudbalera Pitera Krauča. 

I’m obsessed with this swimsuit !! This is one of my favourite pieces from the collection @lipsylondon #abbeyclancyxlipsy available now 💋🌴#ad

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Feb 28, 2019 at 2:29am PST

💋💋💋

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Nov 1, 2018 at 1:42pm PDT

Happy Monday ☀️☀️☀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 29, 2018 at 11:07am PDT

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Aug 24, 2018 at 5:37am PDT

Take me back to the beach 🖤

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jul 27, 2018 at 7:52am PDT

Shameless selfie

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 13, 2018 at 5:24am PDT

🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 11, 2018 at 11:03am PDT

This sky

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 4:14am PDT

Beachy

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 1:22am PDT

😎😎😎

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 5, 2017 at 1:53am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.