DAO JE GOL PARTIZANU: A sada ga Zvezda želi u svojim redovima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAO JE GOL PARTIZANU: A sada ga Zvezda želi u svojim redovima! (VIDEO)

Crveno-beli krenuli u ofanzivu.

Iako je prelazni rok daleko, u Crvenoj zvezdi već razmišljaju o transferima koji bi se dogodili na leto. Tradiciju saradnje sa subotičkim Spartakom, koja je utemeljena dolaskom Stefana Hajdina, mogao bi da produži još jedan igrač iz jata "plavih golubova".

ZVEZDIN IGRAČ PRIZNAO: Morao sam SUZU da pustim! (FOTO)

Mrkela hvali trenera, Milojević na potezu

ČOVIĆ ODGOVORIO MILIČEVIĆU: Optuženi smo od čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa đubrišta! Dobio je NALOG da izmišlja gluposti!

Budući da je odlazak Ričmonda Boaćija ostavio malo vremena upravi da nađe adekvatnu zamenu, u Ljutice Bogdana ne žele da gube vreme. Tako je kao "prva opcija" u napadu označen Nemanja Nikolić, golgeter Subotičana i nekadašnji špic crnogorskog Grblja, Rostova i Aktobea.

Iskusni napadač ima inostrano iskustvo, stekao ga je igrajući u Rusiji i Kazahstanu, a dovoljna "opomena" crveno-belima je interesovanje večitog rivala Partizana jesenas za Nikolićeve usluge. Momak rođen 1992.godine u Kraljevu igra sezonu karijere u Subotici. Postigao je devet superligaških golova, ali je dobrim partijama u kontinuitetu impresionirao čelnike i sportski sektor Crvene zvezde.

Podsetimo, Nemanju je u timu zimus želeo i slovački prvoligaš Dunajska Streda, ali im se Nikolić "zahvalio", iščekujući poziv sa Marakane. Zvezda je već obavila razgovore sa menadžerom Spartakovog igrača, ali prema procenama nerealno je da će Subotičani pustiti najboljeg igrača ispod 500.000 evra.

Kao najjače oruže Nemanje Nikolića apostrofira se sposobnost da kvalitetnim loptama u izgledne gol šanse izbacuje krila i drugog napadača. Delije je već "kupio" golom protiv Partizana u prethodnom okršaju, da li će nastaviti da "teroriše" odbranu srpskog šampiona i u crveno-belom dresu. Pokazaće se na leto...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.