DA LI ĆE PARTIZAN DOBITI LICENCU EVROLIGE: Oglasio se Ostoja Mijailović i sve RAZJASNIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 19:27

DA LI ĆE PARTIZAN DOBITI LICENCU EVROLIGE: Oglasio se Ostoja Mijailović i sve RAZJASNIO!

Dotakao se i dolaska Aleksandra Đorđevića na trenersku klupu crno-belih.

Tokom dana pojavila se informacija da će posle dugog čekanja, Partizan dobiti višegodišnju licencu Evrolige, za učešće u najelitnijem klupskom košarkaškom takmičenju (više pročitajte OVDE).

Vodi bitku Barselona u Primeri s Realom i Atletikom za titulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a večeras (21.30) u Sevilji ima priliku da uzme i Kup kralja, gde u finalu igra protiv Bilbaa. Dvojka na Barsu nosi kvotu 1,55, kvota na Bilbao je 6,00, a na iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Barselona.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović, koji nije potvrdio taj podatak.

- Tačno je da je najavljeno da ULEB menja format takmičenja. Da li će Partizanu biti ponuđen "vajld karad" to ne zavisi od nas. Mi smo postavili sistem koji klubu garantuje održivost u najvišem evropskom takmičenju, a problemi sa koronom su svima pomrsili planove, samim tim i nama - rekao je Ostoja Mijailović.

Predsednik Partizana ističe da će Evrokup biti jače takmičenje nego do sada.

- Ono što je izvesno da će sledeće košarkaske sezone Eurokup biti značajno jače takmičenje od ove sezone. Ono u šta sam siguran da nas nije zadesila ova pošast, Partizan bi uveliko igrao ligu koju je igrao skoro deceniju i po, čak i bio njen osvajač - istakao je Mijailović.

Takođe, tokom dana se pojavila vest da će Aleksandar Đorđević preuzeti Partizan pošto ode iz Virtusa, ali lider crno-belih za sada ne želi da govori na tu temu.

- O tome stvarno ne mogu još da govorim. O Saletu svakako sve najbolje - podvukao je Ostoja Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.