Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 22:46

Crno-belo veče u Luksemburgu: Rukometaši Partizana poraženi i pored podrške sa tribina, ali idu dalje

Crno-beli se uprkos porazu od Beršema plasirali u treću rundu Evrokupa

Zablistao je Partizan na Banjici i ispostavilo se tako sebi bukirao kartu za treće kolo Evrokupa. Slavili su crno-beli sa 11 razlike na domaćem terenu (33:22), pa su jednom nogom već bili u drugoj rundi. Večeras su pretrpeli poraz u Luksemburgu, Beršem je slavio sa 31:30 (13:16), ali je u dvomeču ostao 10 golova u minusu.

Završili su rukometaši Partizana posao već na poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Imali su tri poena prednosti, skupa 14, kada se uračuna i duel na Banjici. Opustili su se crno-beli i dozvolili rivalu da se vrati u meč, ali su odigrali koliko je bilo dovoljno da ostanu ispred rivala i obezbede plasman u narednu fazu takmičenja.

Imao je Partizan i veliku podršku na gostovanju. U Luksemburgu su doputovali navijači iz raznih krajeva Evrope, pa su se rukometaši nošeni njihovom podrškom osećali kao kod kuće. Na tribinama su oči parili transparenti "Grobari Amsterdam", "Grobari Pariz", "Grobari Cirih"...

U redovima Partizana istakli su se Nikola Ivanović sa šest, Stefan Petrić sa pet i Nikola Zečević sa četiri pogotka. Golman Andrej Čolović je upisao četiri odbrane, Srđan Đorđević nijednu. Pobednički sastav je predvodio Jan Hofman sa osam preciznih hitaca.

Crno-beli će ime narednog protivnika saznati u ponedeljak 25. oktobra, kada je zakazan žreb.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.