Crno-bela računica - Kako prezimiti u Evropi?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crno-bela" računica - Kako prezimiti u Evropi?

Ne zavisi sve od Partizana, ali...

Stvari po Partizan postaju sve komplikovanije u Ligi Evrope.

Činilo se pre samo dve nedelje da bi beogradski tim mogao biti nadomak plasmana u nokaut rundu evropskog takmičenja, ali sada to deluje kao dosta težak zadatak.

Najviše iz razloga što ne zavisi sve od "crno-belih".

AZ Alkmar je od početka sezone pokazao koliko je kvalitetan, a "petarda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Kazahstanu protiv Astane je potvrdila tu činjenicu.

Partizan će morati da pobedi ne samo već prežaljenu Astanu u Beogradu, već i holandsku ekipu koja će umesto u Alkmaru, meč petog kola protiv "crno-belih" igrati u Hagu.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

Uz to, AZ u poslednjem kolu gostuje Junajtedu koji je već obezbedio plasman u drugu rundu takmičenja što bi moglo da bude ne tako povoljna okolnost po tim Sava Miloševića.

Ukoliko holandska ekipa pobedi "crvene đavole" to bi značio siguran kraj za pulene Sava Miloševića.

Teška misija za Partizan, ne i nemoguća...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.