Čekajući Batinu odluku - Zna se ko ga sigurno neće naslediti ako digne sidro

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekajući Batinu odluku - Zna se ko ga sigurno neće naslediti ako "digne sidro"

U Partizanu trvde da Zoran Mirković ostaje trener, ali u slučaju drugačije odluke znamo ko je definitivno ispao iz konkurencije za novog šefa struke crno-belih.

Priča o odlasku Zorana Mirkovića sa mesta šefa struke FK Partizan pokrenuta je u petak uveče nakon remija crno-belih u poslednjem ovogodišnjem meču.

U prethodna tri dana čelnici Partizana govorili su kako će Mirković ostati u klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali su paralelno sa tim izjavama kružile priče koje se tiču potencijalnih naslednika ukoliko Bata donese odluku da napusti Humsku.

Među mnogobrojnim "kandidatima" za naslednika Zorana Mirkovića našao se i Aleksandar Stanojević, ali od danas bivši strateg crno-belih više nije dostupan na tržištu rada.

Aleksandar Stanojević prihvatio je ponudu iz Kine i preuzeo ekipu Peking Rene koja se takmiči u Super ligi.

Reč je o klubu koji je u nedavno završenoj sezoni zauzeo osmo mesto na tabeli na čelu sa Špancem Luisom Garsijom Plazom.

Bivšem treneru Partizana, Makabija iz Haife, PAOK-a i Al Kadisije ovo će biti četvrti angažman u Kini, pošto je pre Peking Renea vodio Peking Guan, Peking Enterprajz i Dalijan Erbin.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan blizu prvog transfera, vezista "pakuje kofere"!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 12:20

Crno-beli se nalaze na dobrom putu da realizuju prvi "izlazni" transfer ove zime...Nezadovoljavajući rezultati u prvom delu sezone neminovno će dovesti do promena u igračkom kadru FK Partizan, a da bi bilo mesta za pojačanja neki igrači će morati da "spakuju kofere"...Mnogo je onih sa efemernom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.