Čanak o razlozima poraza: Loše odluke u napadu, Gagićevo isključenje...

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak o razlozima poraza: "Loše odluke u napadu, Gagićevo isključenje..."

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak otkrio je razloge poraza u Trentu.

Partizan je u prvoj utakmici Evrokupa poražen na gostovanju Trentu (82:73) iako je u prvom poluvremenu bio bolji tim.

Crno-beli su u poslednja dva minuta prvog dela meča doživeli pad u igri koji je domaćin iskoristio i rezultatski se vratio u meč.

"Čestitam Trentu na pobedi. Odigrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nismo uspeli da završimo taj period igre sa rezultatom koji smo zaslužili. Imali smo nekoliko veoma loših odluka u napadu tokom poslednjih dva minuta i  ekipa Trenta je uspela da izjednači", rekao je Nenad Čanak.

Partizan je u drugom ostao bez Đorđa Gagića koji je napravio dve nesportske greške na večerašnjoj utakmici.

"U drugom poluvremenu smo ostali bez Gagića zbog dve nesportske greške, nismo imali unutršnju igru, domaći tim je preuzeo kontrolu i priveo utakmicu kraju", naglasio je Čanak.

Crno-beli se sutra vraćaju u Beograd, a prvi meč pred svojom publikom u ABA ligi igraju u subotu, 6. oktobra od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČANAK ČESTITAO TRENTU: Igrali smo dobro 18 minuta, rival je iskusan tim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 08:17

Italijanska ekipa bolja od crno-belih u prvom kolu Evrokupa...Košarkaši Partizana poraženi su u prvom kolu Evrokupa od Trenta sa 82:73, a sve je išlo dobro do isključenja Đorđa Gagića, kada je usledio pad u igri crno-belih...EVROKUP: Dobar početak i poraz na kraju, Partizan pobedio sam sebe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.