Čanak: Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta naučili

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: "Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta naučili"

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da njegova ekipa želi da se vrati na "pobednički kolosek" posle prvog poraza u srpskom prvenstvu.

Partizan će u četvrtak od 18.00 igrati protiv Dinamika u osmom kolu Grupe B Super lige Srbije.

"Nakon prvog poraza, želimo da do kraja ovog ligaškog dela prvenstva zabeležimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, a možda i neki kiks naših rivala. Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu reakciju. Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo", rekao je Čanak za sajt kluba.

Košarkaš crno-belih Vanja Marinković kazao je da Partizan želi da se vrati na pobednički kolosek.

"Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i da pokažemo dobru igru. Dinamik je ekipa koja dobro igra, dobro šutira i verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Ipak, svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali", kazao je Marinković.

Nakon sedam odigranih mečeva Partizan zauzima drugo mesto na tabeli Grupe B sa skorom 6-1, dok Dinamik ima dve pobede manje i zauzima treće mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČANAK: Mnogo smo naučili iz poraza u Železniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2018

Utakmica će biti odigrana u četvrtak...Partizan protiv Dinamika. U utakmici 8. kola Super lige Srbije, ekipa Nenada Čanka dočekaće tim Miroslava Nikolića, koga je već pobedila u prvom delu šampionata, sa 93:82...- Nakon prvog poraza (od FMP), želimo da do kraja ovog ligaškog dela prvenstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Socek: Bez bele zastave protiv FMP-a

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2018, 08:55

U pretposlednjem meču pred svojim navijačima u ovoj sezoni, košarkaši Vojvodine dočekaće FMP u 8. kolu B grupe Superlige...Tim iz Železnika je apsolutni favorit, vodeći na tabeli sa svega jednim porazom, a u prošlom kolu pobedili su i Partizan...Toga je svestan i strateg Novosađana Filip Socek...-...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.