CRNO POLUVREME PARTIZANA: Burž radi šta hoće u Hali sportova

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 22:18

CRNO POLUVREME PARTIZANA: Burž radi šta hoće u Hali sportova

Dvocifreni minus posle 20 minuta.

Košarkaši Partizana dočekali su u petom kolu A grupe Evrokupa ekipu francuskog Burža u dvorani ''Ranko Žeravica'', a na poluvremenu crno-beli imaju zaostatak.

Od starta je Burž pokazao da ga ne treba olako shvatiti vođstvom od 5:0, a zatim i 10:2, da bi gosti već u prvoj deonici stigli i do prve dvocifrene prednosti 16:6. Ipak, usledila je serija crno-beli 10-2, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan prišao na 18:6, da bi na kraju prve deomnice minus ekipe Vlade Šćepanovića bio tri poena (22:19).

Bolje su gosti otvorili i drugu deonicu i posle minut i po stigli do 28:21, da bi potom konstantno održavali od šest do osam poena prednosti zahvaljujući dobroj odbrani, ali i rešenjima u napadu na koje Partizan nije imao odgovor. Sredinom druge četvrtine ponovo su gosti stigli do dvocifrene prednosti, a tri minuta pre poluvremena i do maksimalnih 49:33 posle trojke Anđušića. Ispostavilo se da može Burž i bolje od toga pa su sa četiri uzastopna poena Anđušića gosti stigli do nestvarnih 19 poena prednosti (57:38), koje je smanijo Gordić poenima u poslednjoj sekuni dprvog poluvremena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.