CRNO-BELI OTKRILI KARTE: Đukić javno rekao kako će Partizan igrati protiv Jang Bojsa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI OTKRILI KARTE: Đukić javno rekao kako će Partizan igrati protiv Jang Bojsa (FOTO)

Crno-beli u četvrtak kreću sa evropskim utakmicama.

U Partizanu nema šta da kriju pred duel sa Jang Bojsom (četvrtak, 19 časova). To je sada svima jasno, pošto je trener crno-belih Miroslav Đukić javno rekao kako će njegov tim igrati protiv ekipe iz Švajcarske.

Strateg šampiona Srbije nije hteo da krije karte pred prvi duel u grupi B Lige Evrope.

- Svi smo svesni da nas čeka težak meč. Oni igraju čvrsto, a na nama je da pružumo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žestok otpor i da pobedimo. Da počnemo dobro Ligu Evrope - rekao je Đukić.

Trener kluba iz Humske ističe da su ekipe izjadnačene po kvalitetu.

- Mislim da nijedna ekipa nema prednosti. Radi se o ujednačenim ekipama koje žele posed i igraju ofanzivan napadački fudbal. Samim tim nema favorita. Odlučiće nijanse koja će ekipa slaviti - istakao je Đukić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.