Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆIRIĆ O ŽELJAMA CRNO-BELIH: Sportski direktor otkrio koga bi hteo odmah u Partizanu

Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić u izjavi za Večernje novosti otkrio je pozadinu navodnog sukoba sa trenerom Markom Nikolićem, ali i koga bi on već sutra voleo da vidi u crno-belom timu.

– Stefan Babović je fantastičan igrač, školovan u Partizanu i sigurno bi bio veliko pojačanje za nas u prolećnom delu prvenstva. Lično bih voleo da se transfer što pre realizuje. Nije nam samo on interesantan, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u naredna dva tri dana ćemo otkriti ko su nam preostale želje, rekao je Ćirić.
U vezi navodnog sukoba sa trenerom Nikolićem Dragan Ćirić je rekao samo da nema nšta lično protiv šefa stručnog štaba i da je sve ostalo rečeno u saopštenju kluba koji je stao u odbranu mladog stručnjaka. Ćirić tvrdi da je saradnja moguća jer nikakvog sukoba nije ni bilo i da je sve plod mašte novinara koji su stvorili lošu sliku u javnosti.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ćirić: "Nemam problem sa Nikolićem"

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2015

Novopečeni sportski direktor Partizana pokušao je da demistifikuje sve ono što se prethodnih dana dešavalo u klubu iz Humske. Dragan Ćirić poručio je da ne postoje nesuglasice sa trenerom Nikolićem i da nema razloga da se spekulacijama podriva dobar ambijent.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.