CELA SEZONA U 90 MINUTA: Sudbina Nikolića u Lokomotivi ZAVISIĆE od OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 19:29

CELA SEZONA U 90 MINUTA: Sudbina Nikolića u Lokomotivi ZAVISIĆE od OVOGA!

Bivši trener Partizana popio gorku pilulu.

Fudbaleri Lokomotive načinili su novi korak unazad ka Ligi šampiona. Moskovljani su na svom terenu remizirali protiv UFE (1:1) i tako doveli u pitanje plasman u najelitnije klupsko takmičenje.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Izabranici Marka Nikolića su bili daleko dominantniji rival, sa skoro 75 odsto lopte u nogama, stvarali prilike, ali su "žilavi" gosti na kraju uspeli da zadovoljniji napuste teren.

Nikolićev tim već u četvrtak čeka derbi sa CSKA. Ukoliko Armejci pobede Rubin, a zatim i Lokose, preskočiće ih na tabeli Premijer lige Rusije. Isto može da učini i Krasnodar, koji u naredne četiri utakmice tri igra kao domaćin, ali mora sve da ih dobije.

Vođstvo gostima doneo je Fomin sa penala u 40. minutu, dok je ekipu srpskog stručnjaka spasao Farfan golom u 80. minutu. Sigurno je da su navijači tek sada ljuti na upravu, koja je smenila klupsku legendu Jurija Sjomina i na njegovo mesto dovela Nikolića.

Sa druge strane, srpski stručnjak bi mogao da postane heroj Moskovljana, ako u gradskom derbiju u narednom meču savlada omraženi CSKA. Cela sezona za Marka Nikolića, stala je u sledećih 90 minuta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.