Budućnost se izvinila Vujoševiću: Nemamo veze sa incidentima

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost se izvinila Vujoševiću: Nemamo veze sa incidentima

Košarkaši Budućnosti Voli i Partizana NIS odigrali su utakmicu 26. kola ABA lige posle koje je utvrđen redosled ekipa uoči početka plej-ofa. U dvorani "Morača" u Podgorici uspešniji je bio domaćin, ali je bilo i incidenata. Kapitena crno-belih Dragana Milosavljevića jedan od navijača uhvatio je za vrat, trenera Duška Vujoševića su gađali, a Aleksandra Pavlovića vređali.

U saopštenju, uprava Budućnosti se ogradila od incidenata, ali se izvinila samo Vujoševiću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

- Povodom pojedinačnih ispada, te neprimerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.


Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mere da svi učesnici derbija budu bezbedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane - stoji u saopštenju, prenose Vijesti.

U polufinalu plej-ofa regionalnog takmičenja Partizan će igrati protiv Crvene zvezde Telekom, a Budućnost protiv Cedevite.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujoševiću stiglo izvinjenje iz Podgorice!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2015

Dan posle sinoćnjeg košarkaškog derbija u poslednjem kolu ABA lige, KK Budućnost Voli oglasio se zvaničnim saopštenjem u kome se ograđuje od uvreda koje su sa tribina bile upućene treneru Partizana i pojedinim košarkašima crno-belih.

Nastavak na Sportske.net...

Budućnost uputila javno izvinjenje Vujoševiću: Žao nam je zbog incidenta i neprijatnosti

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2015, 00:48

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", kaže se u saopštenju Đetića..Košarkaši Partizana nisu uspeli da „prežive“ pakao krcate Morače, u kojoj su crno-beli poraženi od Budućnosti i tako se ustremili na Crvenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Budućnost se izvinila Vujoševiću, ali zašto nije Pavloviću!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2015

Tokom meča u Podgorici, navijači Budućnosti vređali su nekadašnjeg košarkaša "đetića" Aleksandra Pavlovića. Na meti "varvara" bio je i trener crno-belih Duško Vujošević. Zanimljivo, uprava crnogorskog šampiona putem saopštenja izvinila se samo strategu Partizana, ali ne i svom bivšem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.