Brinuli ste za Sumu? Ma, on UŽIVA danas sa Banjakom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 18:18

Brinuli ste za Sumu? Ma, on UŽIVA danas sa Banjakom! (foto)

Posle nove pobede, vreme je i za malo opuštanja.

Ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma sinoć je odigrao samo prvo poluvreme meča u Surdulici protiv Radnika, a u završnici prvog dela igre se požalio i na povredu.

Ipak, posle meča je iz Partizana stigla informacija da je sa Sumom sve u redu, a da je to zaista tako Gvinejac je pokazao i danas.

Dan odmora posle napornog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Surdulice i pobede nad Radnikom (2:0), Suma i novajlija Maki Banjak su iskoristili za uživanje u bazenu.

''Ima vremena za sve - za posao, za odmor i za uživanje. Zabavite se'', poručio je Banjak na svom Instagram nalogu.

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

There's a time for everything, time to work, time to rest and enjoy.  Have fun 😉  #Soumoul🤜🏾🤛🏾 #enjoy #dayfree #pool #chill #bestmood

Објава коју дели Macky Bagnack (@mackybagnack3) дана 16. Авг 2020. у 6:10 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.