Brejk u Partizanovoj grupi

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 23:25

Brejk u Partizanovoj grupi

Košarkaši Lietkabelisa pobedili su na gostovanju ekipu Šljonska iz Vroclava sa 70:59 (19:14, 17:18, 14.17, 20:10), u meču prvog kola Grupe A Evrokupa.

Najbolji učinak u litvanskoj ekipi imao je Panajotis Kalaicakis sa 12 poena i šest skokova, dok je Gediminas Orelik dodao poen manje.

Srpski košarkaš Đorđe Gagić je u pobedi svog tima upisao sedam poena uz osam skokova.

Siril Lanževin je u poljskoj ekipi postigao 19 poena uz osam skokova, a Aleksander >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dževa je upisao 14 poena.

Ranije danas u ovoj grupi, u kojoj nastupa i Partizan, Lokomotiva Kubanj je na svom terenu pobedila Andoru sa 93:82.

U okviru Grupe B pobede su upisale ekipe Virtusa iz Bolonje, Budućnosti i Venecije.

Virtus je sa 101:83 pobedio Bursu, koju vodi srpski trener Dušan Alimpijević, Budućnost je na gostovanju bila bolja od Ulma (86:79), a još jednu pobedu na gostovanju upisala je i Venecija nad Burgom (73:62).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokuševski bez poena u ubedljivom porazu Oklahome, ludo u Bostonu i Indijani

Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 06:19

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski nije se upisao na listu strelaca u ubedljivom porazu Oklahome na gostovanju kod Jute 86:107. . Tek tri dvocifrena strelca i samo 86 ubačenih poena imala je Oklahoma na teškom gostovanju u Solt Lejk Sitiju kod Jute...Raspoloženi u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.