Bogdanoviću predviđaju sjajnu trenersku karijeru: Đak je srpske škole i prvo će da vodi Partizan!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanoviću predviđaju sjajnu trenersku karijeru: Đak je srpske škole i prvo će da vodi Partizan!

Bogdan Bogdanović nalazi se na listi aktivnih igrača koji bi po penzionisanju mogli da budu sjajni košarkaški trener!

Listu je sastavio ''Eurohups'', renomirani portal specijalizovan za košarku, a na njoj se još nalaze Sinan Guler (Galatsaraj), Vasilis Spanulis (Olimpijakos), Pero Antić (Fenerbahče) i Nikolo Meli (Bamberg).

Za Bogdana kažu da ga za 15 godina vide na klupi najpre njegovog voljenog Partizana.

Takođe se navodi da Bogdanović ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odlično košarkaško znanje, dobro poznaje tajne ovog sporta, a ima i sreću da ga trenira "gospodar prstenova" Željko Obradović.

Foto: Marko Todorović

Ima i jak karakter, dobru komunikaciju sa medijima, a predviđa mu se i sposobnost da od svojih košarkaša u budućnosti izvuče maksimum u odlučujućim trenucima utakmice. Očekuje da utakmice Bogdanovićevih timova budu efikasne, a u njegovom timu će biti mnogo odličnih šutera.

I ono što je najvažnije - predstavnik je srpske škole košarke!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZAGREJTE KLUPU: Bogdan će razbijati kao trener, a zna se koji će prvi klub da vodi! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2017, 00:55

Samo imenovanje u ovoj grupi košarkaša predstavlja priznanje za Bogdana Bogdanovića zbog karakteristika koje pokazuje kao igrač.. . Interesantna je kategorija koju je analizirao poznati košarkaški portal ‘Eurohoops.net’. Odlučili su da izdvoje pet igrača kojima predviđaju veliku trenersku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.