Bogdanović posle nove fantastične partije: Kao kad sam igrao u Partizanu

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović posle nove fantastične partije: Kao kad sam igrao u Partizanu

Ova atmosfera me podseća na period kada sam igrao u Beogradu, bučna publika i sjajna atmosfera. Ipak, ništa još nije gotovo - kaže Bogdan Kako se ulozi povećavaju u Evroligi tako Bogdan Bogdanović pokazuje da je spreman da preuzme ulogu lidera u svom timu. Fenerbahče je duplim brejkom u Atini poveo protiv Panatinaikosa sa 2:0 u seriji i nalazi se na korak do fajnal-fora. Najveće zasluge za to pripadaju Bogdanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji je u prvom meču (71:58) imao učinak od 23 poena, pet skokova i četiri asistencije, a onda sinoć (80:75) bio još bolji - 25 poena, osam uhvaćenih lopti, šest uspešnih dodavanja. Na obe utakmice mu je indeks korisnosti bio po 35! Po završetku druge utakmice je priznao da je imao posebnu motivaciju zbog fantastičnog ambijenta u “OAKA areni”. - Ova atmosfera me podseća na period kada sam igrao za Partizan. Bučna publika, zaista neverovatno. Teško je igrati ovakve mečeve, ali ništa još nije gotovo. Izgubili su dve utakmice, a to može svima da se dogodi. Moramo da ostanemo mirni i da idemo korak po korak - rekao je Bogdanović. Srpski košarkaš nije želeo da priča o svom učinku. - Ne volim da pričam o sebi, igrali smo odlično kao tim i ponosan sam na saigrače - jasan je Bogdanović. Dok su igrači sinoć proslavljali trijumf u svlačionici trener Željko Obradović je pre odlaska na konferenciju ušao i samo kratko rekao “trening sutra u šest”. - Čestitke igračima, ostvarili su dve velike pobede na strani, ali ništa još nije gotovo. Igramo protiv sjajnog tima koji neće doći u Istanbul sa belom zastavicom - zaključio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bogdanović najbolji i u drugoj plej-of rundi Evrolige

Izvor: RTS, 22.Apr.2017, 11:01

. Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović proglašen je za najkorisnijeg igrača i druge runde plej-ofa Evrolige, nakon što je predvodio Fenerbahče do nove pobede protiv Panatinaikosa u Atini 80:75.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.