Bambi za Sportske - Ovo je poruka za Grobare pred ponovni susret!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bambi za "Sportske" - Ovo je poruka za Grobare pred ponovni susret!

Zoran Tošić će večeras debitovati u Humskoj, po drugi put.

Fudbaleri Partizana od 21.00 dočekuju Mladost iz Lučana što će biti prava prilika za debi povratnika Zorana Tošića.

Bambi se u Humsku vraća posle osam godina, u prvom mandatu je bio jedan od najboljih igrača, što potvrđuje da je iz Humske otišao u Mančester junajted, a potom je igrao još i za Keln i CSKA Moskvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bambi je u periodu od 2007. do 2009. godine odigrao 61 meč za Partizan i postigao 18 pogodaka.

"Uzbuđen sam i presrećan što ću opet imati priliku da igram pred Grobarima. Pred njima se osećam kao kod kuće i radujem se što sam opet na ovom stadionu. Naravno da bih kao i svaki fudbaler, i ja želeo da večeras dođe što veći broj navijača, ovo je prava uvertira pred start u Ligi Evrope i podrška Grobara će nam mnogo značiti", rekao je Bambi za naš portal i dodao:

"Daću sve od sebe da golovima i asistencijama pomognem Partizanu u borbi za duplu krunu, ali i proleće u Evropi koje toliko svi čekamo
", rekao je Bambi za "Sportske".

Očekuje se da Bambi bude starter, sa svojom omiljenom "sedmicom" na leđima, koja mu je zaštitni znak u reprezentaciji, a bila je i u CSKA.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.