BUM - Pecarski odmah našao novi klub, grobari će tek sad biti razočarani!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BUM'' - Pecarski odmah našao novi klub, ''grobari'' će tek sad biti razočarani!

Tek što je Partizan ozvaničio sporazumni prekid saradnje sa Markom Pecarskim, oglasio se - njegov novi klub!

Večeras je Partizan potvrdio rastanak sa 19-godišnjim centrom Markom Pecarskim i obelodanio uslove postignutog sporazuma sa talentovanim košarkašem, a onda je usledila još ''bombastičnija'' vest  - FMP je zvanično potvrdio da je Pecarski od danas njihov igrač!

''Supertalentovani krilni centar potpisao je sa klubom trogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor i u KK FMP će ostati do jula 2022.godine.





Dolazak Marka Pecarskog u redove FMP-a, još jedno je veliko priznanje za klub koji je tokom prošlosti iznedrio, razvio i promovisao veliki broj svetski priznatih igrača.

U KK FMP Marko Pecarski će imati sve uslove da dalje razvija svoj veliki talenat i napravi veliki korak u svojoj karijeri'', navodi se, između ostalog, u saopštenju FMP-a i na kraju dodaje:

''KK FMP izražava veliko zadovoljstvo što je još jednom pokazao u praksi da je klub u kome mladi i talentovani igrači vide svoju veliku šansu da se košarkaški razviju, napreduju i naprave značajan iskorak u svojim karijerama.

Dobro došao Marko!''

Kao što vidite, o finansijskim detaljima nema reči u saopštenju, pretpostavlja se da je Partizan dobio određenu sumu novca na ime obeštećenja, ali se na tu temu tek očekuje više konkretnijih informacija.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bum: Pecarski u Zvezdinom razvojnom timu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Tek što je Partizan potvrdio da se rastao sa supertalentovanim krilnim centrom Markom Pecarskim, stigla je nova vest vezana za sada već bivšeg člana kluba iz Humske.  Juniorski reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdinim razvojnim timom FMP-om, objavio je taj klub na zvaničnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.