BROJNE GREŠKE Sve sudijske odluke koje su podigle prašinu u Superligi (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJNE GREŠKE Sve sudijske odluke koje su podigle prašinu u Superligi (VIDEO)

Živ čovek greši. I sudije su živi ljudi, pa im se događaju greške. U našem elitnom rangu, međutim, gotovo da nema kluba u kojem se neko nije žalio da je oštećen. Kulminacija loših odluka arbitara bila je u nedelju, u mečevima 11. kola Superlige, u Kruševcu i u Humskoj.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša Partizana protiv Tofaša je 1.32.
“Večiti rivali” su uvek u epicentru događanja, ali na račun sudija glas su digli i oni “mali”. Pre svih Inđija. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Novajlija u Superligi je čak izdao i zvanično saopštenje, pošto im je u meču sa Radničkim dosuđen čak šesti penal protiv njih, od početka sezone.
Kome smeta “mala” Inđija u Super ligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu. Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo ‘najgrublji’ klub u Super ligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka – između ostalog je saopštila Inđija.
Evo “spiska” sudijskih odluka koje su najviše podigle prašinu od početka sezone.
3. kolo, NIŠ: Radnički – Javor. Sudija: Petar Piper. Dva gola je postigao Radnički, a posle prve najstrože kazne čuo se smeh na tribinama. Pogledajte to na 1:00 snimka.

4. kolo, KRUŠEVAC: Napredak – Partizan. Sudija: Zoran Široki. U nadoknadi vremena domaćini tražili penal posle starta Strahinje Pavlovića. To je zabeleženo na 1:04 snimka.

5. kolo, SUBOTICA: Spartak – Crvena zvezda. Sudija: Novak Simović. Domaćin je tražio  penal, pošto je smatrao da je lopta pogodila u ruku Milana Gajića. To možete da vidite na 2:53.

8. kolo, BEOGRAD: Crvena zvezda – Inđija. Sudija Igor Stoiljković. Dosudio je penal posle prekršaja nad Aleksom Vukanovićem, iako je bio izvan kaznenog prostora. Pogledajte na 1:00.

9. kolo, BEOGRAD: Partizan – Crvena zvezda Sudija: Srđan Jovanović. Vazdušni duel Žandera i Stojkovića okarakterisao kao prekršaj nad golmanom crno-belih, zbog čega je poništen pogodak Milunovića. Kasnije su sudijski eksperti ustanovili da prekršaj nije postojao. Procenite sami na 23. sekundi snimka.

9. kolo, INĐIJA: Inđija – Radnički. Sudija: Novica Anđelovski. Penal za Radnički posle prekršaja nad Filipom Kneževićem pogledajte od 0:22 snimka.

10. kolo, NOVI SAD: Proleter – Napredak. Sudija: Petar Piper. Poništen gol Napretka zbog ofsajda. Pogledajte na 2:20 snimka.

11. kolo, KRUŠEVAC: Napredak – Crvena zvezda. Sudija: Bojan Nikolić. Nedosuđeni penal za Crvenu zvezdu u prvom poluvremenu, posle udaranja bez lopte Bena. Dosuđivanje penala za Zvezdu, u drugom poluvremenu, iako nije postojao prekršaj nad Benom. Stajanje Vukanovića u živom zidu Napretka, iako to po novim pravilima nije dozvoljeno, posle čega je Marin postigao pobedonosni gol.

11. kolo, BEOGRAD: Partizan – Voždovac. Sudija: Momčilo Marković. Nije postojao prekršaj za penal u korist Voždovca, a pre drugog gola gostiju propustio je da sudi najstrožu kaznu, posle igranja rukom Natha.

Nadamo se da greške arbitara neće više da budu u ovolikoj meri.


The post BROJNE GREŠKE Sve sudijske odluke koje su podigle prašinu u Superligi (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.