BOJOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD Nije igrao ni za Zvezdu, ni Partizan, a najbolji je strelac u istoriji lige! Njima je lakše...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 21:08

BOJOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD Nije igrao ni za Zvezdu, ni Partizan, a najbolji je strelac u istoriji lige! "Njima je lakše..."

Prvotimac Mladosti nemilosrdan prema Superligaškim golmanima.

Pored nikad interesantnije borbe za opstanak među srpskim Superligašima, do kraja sezone će se voditi velika borba i za najboljeg strelca u istoriji šampionata Srbije. Milan Bojović i Andrija Kaluđerović, nemilosrdni su prema golmanima u Srbiji, a do sada su mrežu protivnika zatresli 78, odnosno 76 puta. Prvotimac Mladosti iz Lučana za portal srbijadanas.com, izneo je svoje viđenje celokupne sezone i golgeterske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trke sa kolegom iz Rada u kojoj zasad vodi za dva pogotka.

- Sama činjenica da sam među igračima koji su postigli najviše golova u šampionatu Srbije mnogo mi znači, ali iskren da budem u ovom trenutku ne gledam mnogo na to. Trenutno sam fokusiran na rezulatat ekipe i dobri rezultati i dolazak u mirni deo tabele sa ekipom Mladosti je moj prioritet broj jedan. Verujem da će mi podatak o broju postignutih golova mnogo više značiti, da ću do kraja života biti ponosan na to što sam uradio. Sada,kao što sam i nekoliko puta rekao, potpisujem da ne postignem više ni jedan pogodak ali da Mladost pobeđuje - počeo je priču Bojović.

- Svaki pogodak posvećujem supruzi. Od kada se pojavila u mom životu ona je moja najveća podrška. Gde god da sam išao da igram uvek je išla sa mnom, kada god je to moguće moje utakmice prati sa tribina i sve ono što radi za mene mi neizmerno znači. Iskren da budem, ovo takmičenje u broju golova ona mnogo više pratio od mene i svakom mom pogotku se neizmerno raduje.

- Još uvek ništa nismo matematički obezbedili. Iskreno, sada se malo lakše diše. Vezali smo pobede, prebrodili smo neku krizu rezultata koju smo imali i sada je potrebno da nastavimo ovim putem. Mislim da imamo jedan od boljih timova u Superligi i sada do kraja prvenstva to moramo da dokažemo i na terenu.

- Zaista jako teško pitanje. Postigao sam mnogo golova koji su mi dragi svaki na svoj način. Ali ako baš moram da izdvojim neki neka to bude gol iz slobodnog udarca protiv Napretka, kada smo pobedom obezbedili istorijski uspeh kluba i učešće u kvalifikacijama za Evropu. Na tom meču sam postigao het trik ali taj gol iz slobodnjaka mi je posebno drag.

- Sa ove tačke gledišta mislim da je igračima Partizana i Zvezde mnogo lakše da daju golove. To su klubovi koji uvek igraju napadački i njihovi navijači na utakmicama imaju veliki broj šansi. Sa druge strane, mislim da sam u Srbiji do sada igrao u jako kvalitetnim klubovima, ali istina je da se u manjim klubovima teže dolazi u šanse. Ali zadovoljan sam svim što sam do sada postigao i ono što je najbitnije glad za golovima ne prestaje. Kada smo kod Partizana, možda mi je to najveća neostvarena želja, što kao neko ko je prošao omladinsku školu crno-belih nisam uspeo da zabeležim nastup za seniorski tim - završio je razgovor za portal srbijadanas.com Milan Bojović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.