BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE OFIRAO CRNO-BELE: Otkrio STVARI koje mogu NAŠKODITI Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 18:39

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE OFIRAO CRNO-BELE: Otkrio STVARI koje mogu NAŠKODITI Partizanu

Nije hteo ništa da prečuti.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Bojan Jorgačević je ostavio dubok trag u belgijskom Gentu. On je u karijeri najviše nastupa upisao upravom za taj klub i zato je govorio za belgijski "Niuvsbald" pred utakmicu Partizana i Genta (četvrtak 21 čas - beograd), dva favorita za prolazak u narednu rundu Lige konferencija.

Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.

Skautirao je ekipu crno-belih.

- Vezali su šest pobeda u zvaničnim utakmicama. Retko su van ritma i jedini poraz ove sezone su pretrpeli u gostima Santa Klari, a jedini remi u prvenstvu upisali su protiv Crvene zvezde. Golman Popović je mlad i neiskusan, ali ima fantastične dane. Nekad se, sa druge strane, vidi i njegova ranjivost. Štoperski par Saničanin - Miletić je čvrst u duelima i opasan u ofanzivi prilikom prekida, ali svakako da Gent ima svoje šanse - rekao je nekadašnji golman naše reprezentacije.

Jorgačević izuzetno ceni neke igrače crno-belih.

- Partizan ima iskusan vezni red. Zdjelar je glavna karika, dosta se kreće i vrši presing po celom terenu. Ipak, Natho je neprikosnovena zvezda tima, može jednim potezom da odluči utakmicu. Ukoliko ga Gent neutrališe obaviće 50 odsto posla. Rikardo je prva pretnja u ofanzivi i zajedno sa Markovićem i Menigom čini veoma opasnu trojku - rekao je on.

Govorio je i gde je prilika belgijanaca da iznenade Partizan.

- Najveće šanse Genta su po bokovima. Posebno nestabilan je Miljković koji je veoma ranjiv i nesiguran kada je ispred njega brz protivnik. Na tom boku je i Markovć koji ima vrlo malo udela u defanzivi. Na levoj strani je Urošević koji šalje dosta centaršuteva, ali oni nisu uvek tačni i izlascima napred ostavljaju dosta prostora pozadi - analizirao je Jorgačević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.