BIVŠI GOLMAN DUNAJSKE STREDE: Srbin upozorio Partizan, DAK se ne sme potceniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 19:30

BIVŠI GOLMAN DUNAJSKE STREDE: Srbin upozorio Partizan, DAK se ne sme potceniti

Insajderske informacije.

Partizanu je žreb u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije dodelio Dunajsku Stredu. Mnogi misle da su crno-beli mogli da dobiju i lakšeg protivnika, vicešampion Slovačke svakako nije nimalo naivna ekipa.

O snazi rivala Parnog valjka za "Sportski žurnal" je govorio nekadašnji golman DAK-a, Aleksandar Sarić, "jedinica" tima u sezoni 2008/09, učitelj čuvara mreža zlatne omladinske reprezentacije Srbije na SP 2015. na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zelandu.

- Moj bivši klub je jako specifičan iz malog grada pored Bratislave i već godinama se trudi da izađe iz senke najvećih slovačkih klubova. Očekujem da Partizan prođe dalje, ali sigurno ga čeka težak zadatak i neće smeti da se opusti. DAK može da iznenadi, ali i da podbaci, ima promenljive rezultate i nikad se ne zna kako će se pokazati - kaže Sarić.

Poznati trener golmana nije branio nijednu takmičarsku utakmicu za DAK, branio je za drugi tim. Sarić je međutim, bio zadužen i za čuvare mreže Dunajtske srede, lansirao je i Jana Novotu, kasnijeg slovačkog reprezentativca.

- Istovremeno sam branio u drugoj ekipi i trenirao golmane u prvom timu, gde sam bio i rezerva. Prvi čuvar mreže bio je Jan Novota, kasnije čak šest sezona član Rapida iz Beča. Sa Janom sam i danas u kontaktu, razmenjujemo iskustva i planiramo saradnju u narednim projektima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.