BIO JE VIĐEN U PARTIZANU: Otišao je u drugom pravcu i osvojio titulu u NBA! Sada je ostao bez KLUBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

BIO JE VIĐEN U PARTIZANU: Otišao je u drugom pravcu i osvojio titulu u NBA! Sada je ostao bez KLUBA

Nova šansa za crno-bele.

Američki košarkaš Elajdža Brajant napustio je redove Milvoki Baksa, pošto je šampion NBA lige odlučio da raskine ugovor sa njim.

Brajant je, podsetimo, pre dve godine bio pred vratima Partizana. Gotovo je sve bilo dogovoreno oko njegovog prelaska u crno-beli tabor, međutim, u poslednjem trenutku se pojavio Makabi iz Tel Aviva i preoteo klubu iz Humske već viđeno pojačanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
The Milwaukee Bucks have waived Elijah Bryant, per a league source.

— Eric Nehm (@eric_nehm) September 26, 2021

Elajdža se igrama u dresu Ponosa Izraela izborio za NBA angažman, i to ni manje ni više, nego u novom šampionu najjače lige na svetu.

Za Bakse je odigrao 11 utakmica i na parketu prosečno boravio 7,5 minuta, dok je za Makabi beležio 9,8 poena po utakmici.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.