BIO JE U PSŽ, MISLILI SMO DA JE DOBAR: Stanojević otkrio istinu o Bajebeku

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 15:30

BIO JE U PSŽ, MISLILI SMO DA JE DOBAR: Stanojević otkrio istinu o Bajebeku

Trener Partizana se obratio javnosti.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević se u današnjem obraćanju javnosti dotakao mnogih tema, a jedna je bila i Kristof Bajebek, sada već bivši igrač crno-belih.

Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

- Status Bajebeka je jasan. Pogrešili smo oko njega , i struka i direktor. On je bio u PSŽ, mi smo mislili da će biti dobar. Nije se adaptirao, nije se psihološki snašao. Otišao je sam, svojevoljno. Skoro se javio i rekao da želi da raskine ugovor, istakao je Stanojević.

-On je plaćen za to što je radio. Posle nije plaćen za period kad je otišao jer ništa nije radio. Uskoro će biti sređeno, završio je ovu priču šef struke Partizana.

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje meč drugog kola Lige konferencija protiv estonske Flore. Meč se igra od 18:45 na stadionu JNA.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.