BALKANSKI KLASIK PRIPAO GOSTIMA: Partizan naneo prvi poraz Ciboni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 18:22

BALKANSKI KLASIK PRIPAO GOSTIMA: Partizan naneo prvi poraz Ciboni (VIDEO)

Crno-beli ostali jedina neporažena ekipa u ABA ligi.

Košarkaši Partizana ostali su jedini neporaženi tim u regionalnom takmičenju pošto su naneli prvi poraz Ciboni u Zagrebu sa 79:61 (22:11, 19:26, 16:13, 22:11). Crno-beli su u nekoliko navrata tokom meča imali dvocifrenu prednost, a definitivno su otpor domaćina slomili u drugom poluvremenu.

Košarkaši Partizana od 19 časova igraju meč četvrtog kola ABA lige u Zagrebu protiv Cibone, u dvorani ''Dražen Petrović''. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biće ovo meč jedine dve neporažene ekipe u prethodna tri kola koje su trenutno na vrhu tabele regionalnog takmičenja.

Crno-belima neće biti lako u Zagrebu protiv najprijetnijeg iznenađenja reginalnog takmičenja na početku sezone. Vukovi predvođeni Vladimirom Jovanovićem za sada ostvaruju i bolje rezultate od onih kojim su se nadali navijači.

Danas igramo Klasik ⚫⚪⚫⚪

🏆 @ABA_League 4️⃣ kolo

🆚 @kk_cibona

📅 15.10.2021.

🕔 19:00

📍 KC "Dražen Petrović"

📺 @arenasporttv

'Ajmo crno-beli 💪💪💪 #ABALiga pic.twitter.com/ivkMvVsExA

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 15, 2021

Na drugoj strani Partizan ipak u Zagreb stiže kao favorit predvođen Željkom Obradovićem, a ova dva tima su tokom pripremnog perioda odigrali meč na turniru u Opatiji koji je Cibona rešila u svoju korist. Ipak, utakmice u zvaničnom takmičenju su nešto sasvim drugo.

ČETVRTA ČETVRTINA

TREĆA ČETVRTINA

.@gegamali goes up for a fierce one-handed SLAM! 💪💪#ABALiga @kk_cibona pic.twitter.com/dja6c3vH1t

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) October 15, 2021

SHOWTIME! @KPJunior_ with a behind-the-back pass to @ZachLeDay32... BANG! 💥💥💥#ABALiga @PartizanBC pic.twitter.com/bqVdpm3I83

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) October 15, 2021

DRUGA ČETVRTINA

PRVA ČETVRTINA

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.