Zvezda želi još jednog Amerikanca iz Partizana!

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 10:04

Zvezda želi još jednog Amerikanca iz Partizana!

Transfer Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu izazvao je veliku pažnju i moguće da neće biti jedini u tom smeru pred početak ove sezone.

Srpski i regionalni prvak, prema saznanjima B92.net, zainteresovan je i Markusa Pejdža kao novu "bombu" ovog leta na košarkaškoj pijaci.

Amerikanac sa srpskim pasošem ima mogućnost izlaza iz ugovora sa crno-belima, navodno zbog dela neizmenih dugovanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što iz KK Partizan demantuju.

U svakom slučaju, sjajni šuter je na prekretnici. Crveno-beli su se i ranije dovodili u vezu sa Pejdžom, ali je Amerikanac odbio ponude.

Pejdž je od 2018. godine član Partizana, a u maju je potpisao novi ugovor do 2022.

Priredio: Miloš Simanović
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spekulacije? Novi transfer košarkaša Partizana u Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Koliko je ovo realan scenario?!..Nakon Korija Voldena, Crvena zvezda će pokušati da preotme Partizanu i Markusa Pejdža!..Kako saznaje B92.net, Amerikanac sa srpskim pasošem ima mogućnost izlaza iz ugovora sa crno-belima zbog dela neizmirenih dugovanja, što je karta na koju igraju iz Zvezde...Navodno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.