Asanova vožnja kroz Surdulicu, ne pomaže ni Zvezdin golman! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 19:53

Asanova vožnja kroz Surdulicu, ne pomaže ni Zvezdin golman! (video)

Partizan stigao do polufinala.

Partizan je uspeo da prođe do polufinala Kupa Srbije na gostovanju u Surdulici. Ekipa Sava Miloševića je bila bolja od Radnika rezultatom 1:2, a sve golove smo videli u prvom poluvremenu. Tačnije, u nadoknadi.

Prvo poluvreme je obeležila situacija iz drugog minuta, sudija Jovanović je prekinuo meč zbog spornog transparenta navijača Partizana, istog onog sa utakmice protiv Mladosti iz Lučana. Za razliku od tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča, danas je bilo navijača crno-belih na tribinama i nisu želeli da uklone transparent sve dok svi navijači ne uđu na tribinu.

Igrači su čak otišli i u svlačionicu, da bi se nakon nekoliko minuta vratili, ali je sat do kraja poluvremena otkucao i 63. minut zbog ovog prekida.

Na terenu Partizan bolji, ali prva prava prilika u 38. minutu kada je Natho šutirao, a Vasiljević odbranio. Samo dva minuta kasnije još bolja situacija za Izraelca, ali nije uspeo da pogodi iz izgledne situacije, Vasiljević ponovo pobednik.

I onda 0:1, Natho se iskupio, poslao je fenomenalnu loptu Asanu, Japanac je pogodio i doveo crno-bele u prednost. Igrao se drugi minut nadoknade.

Radnik je imao svoje šanse, a Partizan je stigao i do drugog gola, ponovo je Asano bio strelac, ovoga puta u 15. minutu nadoknade, sve se desilo nakon što je Vasiljević odbranio zicer, ali nije imao sreće drugi put.

Domaći preko Stamenkovića dolaze do veoma bitnog gola u 17. minutu nadoknade prvog poluvremena, neposredno pre odlaska na odmor. Danoski je asistent, prethodno mu je udarac odbranio Stojković.

Vasiljević (inače Zvezdin golman na pozajmici) je briljirao u drugom poluvremenu, odbranio je udarac Sadika, a onda i Asana koji se i pored dva gola propisno ispromašivao danas.

Ipak, možemo ga nazvati junakom meča jer je zadavao glavobolje protivniku, i na kraju poslao crno-bele u polufinale Kupa Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan se ispromašivao u Surdulici, ali se dokopao polufinala Kupa

Izvor: RTS, 03.Jun.2020

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u Surdulici sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije. . Meč u Surdulici nije pošteno ni počeo, a već je bio prekinut...Zbog transparenta navijača Partizana, sudija Jovanović je povukao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.