Asano se oglasio iz aviona i otkrio koji problem je imao od dolaska u Partizan

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asano se oglasio iz aviona i otkrio koji problem je imao od dolaska u Partizan

Poleteo je iz Japana posle uspešnog nastupa za nacionalni tim, u popodnevnim satima će sleteti u Beograd, ali oglasio se i pre toga.

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je danas da u njegovom rodnom Japanu znaju kako je prihvaćen u Srbiji i da je to izmedju ostalog uslovilo da dobije poziv za reprezentaciju.

"Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom", rekao je Asano za sajt kluba.

Asano je bio strelac za reprezentaciju Japana u pobedi nad Tadžikistanom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan.







Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone. Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku", kazao je Asano.

-

Kakva uvertira pred Junajted, Asano overio trijumf Japanaca! https://t.co/64jJC95p9m

— Sportske.net (@sportske) October 15, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Asano: U Japanu znaju kako sam prihvaćen u Partizanu

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je danas da u njegovom rodnom Japanu znaju kako je prihvaćen u Srbiji i da je to izmedju ostalog uslovilo da dobije poziv za reprezentaciju. Članak Asano: U Japanu znaju kako sam prihvaćen u Partizanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.