Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 10:10

Andrić ponovo crno-beli? Poodmakli pregovori oko transfera u PAOK

Bivši kapiten Partizana blizu dogovora sa grčkim klubom

Mihajlo Andrić bi posle nekoliko meseci mogao opet da se vrati u Grčku. Prema nezvaničnim informacijama, PAOK je u poodmaklim pregovrima sa bivšim kapitenom Partizana i njegovim sadašnjim timom Afjonom o transferu Andrića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Afjonkarahisara u redove crno-belih iz Soluna.

Podsećanja radi, Andrić je po odlasku iz Partizana za čiji je seniorski tim nastupao šest sezona i s kojim je osvojio dve nacionalne titule i jedan Kup Radivoja Koraća, internacionalnu karijeru počeo 2018. u Getingenu.

Posle dve godine u nemačkoj Bundesligi, u leto 2020. godine preselio se u Grčku, odnosno na Rodos, potpisavši ugovor sa Kolososom kome je pomogao da se domogne do plej-ofa nacionalnog šampionata.

Dobre partije u Kolososu (prosek od 12,8 poena) preporučile su Andrića upravi i stručnom štabu Afjona u kojem je ove sezone prosečno beležio 8,3 poena, 3,1 skok, 2,2 asistecije i jednu ukradenu loptu na deset mečeva u Prvenstvu Turske.

Sada je možda vreme za povratak u Grčku.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PAOK i Andrić blizu dogovora

Izvor: Danas, 07.Dec.2021

Sezonu je počeo u Turskoj, ali bi, po svemu sudeći, mogao da je završi u Grčkoj. Prema nezvaničnim informacijama, PAOK je u poodmaklim pregovrima sa bivšim kapitenom Partizana i njegovim sadašnjim timom Afjonom o transferu Andrića iz Afjonkarahisara u redove crno-belih iz Soluna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.