Alimpijević posle poraza: Partizan zasluženo osvojio Kup, mi nismo zaslužili pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2018, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević posle poraza: Partizan zasluženo osvojio Kup, mi nismo zaslužili pobedu

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević sportski je podneo poraz od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća 81:75.

- Čestitam Partizanu na potpuno zasluženom osvajanju Kupa, bili su bolji od prve do poslednje sekunde. Sa ovakvim uvodom i ulaskom u utakmicu nismo zaslužili pobedu. Drugo poluvreme nije bilo dovoljno i ne može da bude kada ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uđemo u meč… Ceo turnir nismo odigrali na našem nivou na kome igramo u ABA ligi i Evroligi. Pokušavao sam u nekoliko navrata da objasnim da je Partizanu ovaj meč zaista značajan, da će ući sa velikom energijom što je jasna stvar, jer su imali takvu Evropu kakvu su imali i nisu se plasirali u plej-of ABA lige, siguran sam bio da će otvoriti utakmicu sa dobrom energijom. To je bio naš najveći problem i Partizan je potpuno zasluženo pobedio - rekao je Alimpijević.

Sličnog je mišljenja i centar crveno-belih Milko Bjelica.

- Nismo bili na nivou na kome smo inače, na ovom turniru nismo igrali kako smo želeli. Čestitao bih Partizanu na pobedi, okrećemo se daljem takmičenju. Dopustili smo im lake poene i da naprave razliku tokom prve četvrtine koju smo posle stizali tokom cele utakmice i na kraju nismo uspeli- zaključio je Bjelica.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Upozoravao sam, ne znam problem... Kako da pobedimo?"

Izvor: N1 televizija, 19.Feb.2018

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije bio mnogo pričljiv posle neočekivanog poraza svog tima u finalu Kupa "Radivoja Koraća" od Partizana...Ekipa iz Humske je prvi put ove sezone, posle dva neuspeha, savladala večitog rivala i iz Niša se vraća sa osvojenim trofejom..."Partizan je zasluženo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.