Ako je Bambi bomba nad bombama, šta bi tek bio ovaj šokatni povratak u Partizan?!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je Bambi "bomba nad bombama", šta bi tek bio ovaj šokatni povratak u Partizan?!

Večeras stižu nove informacije iz Humske!

Lazar Marković ponovo u Partizanu?! Da, moguće je!

Kako prenosi Blic, srpski fudbaler još uvek nije pronašao klub, pa bi poput Zorana Tošića mogao da dođe u Partizan, ali verovatno na pozajmicu, pošto mu za godinu dana ističe ugovor sa Liverpulom koji ne računa na njega.

Markec na stolu ima nekoliko ponuda, tražili su ga Votford i Hal, ali je Liverpul tražio mnogo para, pa su se ovi timovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povukli.

Spominjala se čak i Serija A, Turska, ali Markec nije još uvek postigao dogovor, što podgreva sumnju da bi i njega srce moglo da povuče nazad među crno-bele.

Razloga za to je više - igrao bi u Ligi Evrope, i to u onda već ozbiljnom timu koji bi napao i sam vrh tabele u grupi sa Dinamo Kijevom, Jang bojsom i Skenderbegom.

Pored toga, Markec bi igrao standardno, mogao bi da oporavi svoju karijeru pre nego što mu istekne ugovor, pa bi narednog leta mogao  da izabere bolji klub kao slobodan igrač.

Vremena nema puno, prelazni rok traje do četvrtka u ponoć, tako da se uskoro očekuje  rasplet.

Grobari već sada zamišljaju ofanzivu sa Markecom i Bambijem po bokovima, Sumom iza špica, koji se i dalje čeka posle odlaska Uroša Đurđevića.

Zvuči li dovoljno dobro za eliminacionu fazu Lige Evrope?!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan pokušava da dovede Markeca!

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017

Najavio je Ivica Iliev ‘bombu nad bombama’ i to obećenje je ispunio angažovavši reprezentativca Srbije Zorana Tošića, ali to nije sve kada su pojačanja Partizana u pitanju.. Raspitivali su se ovih dana čelnici Partizana za zdravlje Bojana Krkića i Gorana Pandeva, ali od tih transfera neće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.