ASANO U LIGI PETICE: Partizanu pet miliona, a Japancu ELITNO TAKMIČENJE! Samo dvojici je zapravo uspelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 13:50

ASANO U LIGI PETICE: Partizanu pet miliona, a Japancu ELITNO TAKMIČENJE! Samo dvojici je zapravo uspelo

Sledeći prelazni rok je pravo vreme.

Kako trenutno stoje stvari, Partizan je procenio da je predstojeći prelazni rok idealan za transfer Takume Asana i neće raditi na njegovom ostanaku.

Sjajni Japanac zarađuje oko 450.000 evra na godišnjem nivou! Takuma Asano je već koštao Partizan blizu 2.000.000 evra, kad se obračuna i 1.000.000 evra obeštećenja Arsenalu, pa bi eventualni produžetak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinio da ta suma dodatno naraste.

U crno- belom taboru smatraju da je bolje prodati igrača posle njegove najbolje sezone u karijeri nego ulaziti u finansijski rizik i optereti klupsku kasu. Asanu je ostala još samo jedna godina u Humskoj. Već u januaru bi stekao pravo da pregovara sa drugim timovima, a da u junu 2022. ode bez obeštećenja.

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Jasno je da se Partizanu to ne isplati. Njemu je posle 21 gola i deset asistencija na 39 utakmica i povratka u reprezentaciju Japana vrednost značajno porasla. Veruju u Partizanu da bi mogli za njega da traže oko 5.000.000 evra, piše Mozzart sport.

Crno-belima i nije toliko bitno odakle će ponuda stići. Asanu jeste. Njega zanima isključivo da karijeru nastavi u nekoj od "liga petica". Dakle samo Engleska, Italija, Nemačka, Francuska i Španija dolaze u obzir.

Od postanka Superlige, pre 15 godina, samo dvojica inostranih fudbalera Partizana su uspela u toj nameri. Brazilac Antonelo Žuka je 2009. prešao u Deportivo, a 2018. njegov sunarodnik Everton Luiz prešao u italijanski SPAL.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.